Ndërlidhjet

MUNIH


Duke folur në takimin e ministrave të mbrotjes të Natos dhe të ekspertëve të mbrojtjes, ministri i jashtëm gjerman, Joschka Fischer ka diskutuar edhe për përfshirjen eventuale të Natos në Irak.
- Mendoj se ky vendim për pjesëmarrjen e drejtëpërdrejtë të Natos në Irak duhet të shqyrtohet me kujdes. Qeveria gjermane nuk do të qëndroj në rrugën e konsensusit, edhe nëse ne nuk dërgojmë trupa gjermane në Irak. Rreziku i dështimit duhet të merret në konsiderim, tha ministri i jashtëm gjerman, Joschka Fischer.
XS
SM
MD
LG