Ndërlidhjet

TIRANË


Presidenti i Shqipërisë, Alfred Moisiu, dekoroi Ervin Dervishin, pas vdekjes, me “Medaljen e Artë të Shqiponjës” me motivacionin “Për sakrificën sublime, në luftë kundër terrorizmit, për mbrojtjen e vlerave të demokracisë, paqes dhe lirisë, duke i lartësuar nderin kombit të tij”.
Në emër të Presidentit Moisiu, medalja i është dorëzuar i Shqipërisë në SHBA, Fatos Tarifa.
XS
SM
MD
LG