Ndërlidhjet

PRISHTINË


Mospërmbushja e standardeve deri në mesin e vitit 2005, do të pasojë me shtyrjen e diskutimit të statusit përfundimtar të Kosovës, ka deklaruar përfaqësuesi i posaçëm i sekretarit të përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara në Kosovë.
Harri Holkeri ka thënë se ky është qëndrim i bashkësisë ndërkombëtare, dhe ndër vështirësitë kryesore e ka theksuar mospjesëmarrjen e pakicës serbe në këtë proces.
XS
SM
MD
LG