Ndërlidhjet

IRAN


Agjencia shtërore IRNA ka raportuar se më shumë se 200 njerëz kanë vdekur sot, pasi që treni i cili barte lëndë djegëse, shpërtheu në pjesën veri-lindore të Iranit. Sipas agjencisë më shumë se 350 të tjerë janë lënduar, kur vagonat e mbushur me sulfur dhe benzinë kanë dal nga binarët dhe kanë shpërthyer.
XS
SM
MD
LG