Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi i Kosovës nuk ka arritur t'i rifillojë punimet e rregullta në sallën e renovuar, shkaku i mosmarrëveshjeve rreth ulëseve ndërmjet tre partive kryesore, LDK-së, PDK-së dhe AAK-së
Po ashtu për shkak të tre muraleve të vendosura në holin e sallës, deputetët serbë të koalicionit 'Kthimi' kanë paralajmëruar se nuk do të marrin pjesë në punimet e Kuvendit.
XS
SM
MD
LG