Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Koalicioni serb 'Kthimi' nesër do ti dorëzojë UNMIK-ut, vërejtjet për planin e punës rreth zbatimit të standardeve për Kosovën", ka thënë deputeti serb në Kuvendin e Kosovës, Oliver Ivanoviç. Përfaqësuesit e koalicionit "Kthimi", janë takuar sot në Prishtinë me shefin e UNMIK-ut Hari Holkeri, i cili u ka thënë se vërejtjet e tyre dhe ato të Nju Jorkut, do t'i kyç në verzionin final të planit.
Siç njoftojnë agjencitë e lajmeve, Ivanoviç ka kërkuar që "nëpërmjet vërejtjeve të sqarohet dokumenti "Standardet për Kosovën" dhe që standardet të jenë të matshme dhe trasparente.
XS
SM
MD
LG