Ndërlidhjet

BAGDAD


Anëtarët e Këshillit qeverisës ë Irakut, që mbështetet nga Shtetet e Bashkuara po vazhdojnë diskutimet lidhur me propozim tek-stin e Kushtetutës së përkohshme. Megjithqë afati për përfundimin e këtij dokuemtni ishte dita e djeshme, raportohet se anëtarët e këtij këshilli ende janë optimistë se gjatë ditës së sotme do të arrihet marrëveshja. Thuhet se çështjet kryesore rreth së cilave ka mospajtime janë roli i sheriatit islamik, statusi i hapësirave kurde dhe të drejtat e femrave.
XS
SM
MD
LG