Ndërlidhjet

KANBERA


Kryeministri i Australisë John Howard u dakordua të formojë grupin e pavarur, i cili do ta hetojë inteligjencën e paraluftës mbi programin e armëve bërthamore të Irakut.
Howard urdhëroi formimin e komisionit pas publikimit të një raporti në parlament, sipas të cilit pohimet e inteligjencës australiane ishin "më të moderuara" se ato të partnerëve të koalicionit, Britanisë dhe Shteteve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG