Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në pikë-kalimin kufitarë në Merdare, këtë të premtë, UNMIK-ut do t'i dorëzohen eshtrat e 40 shqiptarëve të zhvarrosur në tri varreza masive në Serbi. Deri tani, në Kosovë janë dorëzuar trupat e të 197 shqipëtarëve, të zbuluar në tri varreza masive në Serbinë Qendrore. Autoritetet serbe kanë pranuar se në tri varreza masive në Serbi, në Batajnicë, në Petrovo Sello dhe në liqenin Peruçac, janë gjetur kufomat e afro 900 shqiptarëve, por është vështirë, që ata do të mund të identifikohen deri në fund të këtij viti.
XS
SM
MD
LG