Ndërlidhjet

LONDËR


Gjatë një seance të sotme në parlamentin e Britanisë, kryeministri Toni Bler tha se "terroristët do të vazhdojnë me sulmet e tyre". Ai u shpreh se kjo është luftë kundër demokracisë.
Mëtutje kryeministri Bler tha:
- Kjo është luftë kundër lirisë sonë dhe për këtë arsye ne duhet ti dyfishojmë përpjekjet dhe ti mundim ata. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është që e gjithë Bashkësia ndërkombëtare të mbajë qëndrim të fuqishëm lidhur me këtë çështje.
XS
SM
MD
LG