Ndërlidhjet

VJENË


"Pas dhunës së fundit në Kosovë duhet të ndërmerren hapa vendimtare dhe të qartësohet statusi i Kosovës. Kjo është detyrë e Kombeve të Bashkuara dhe e bashkësisë ndërkombëtare", ka thënë ish përfaqësuesi i Lartë i Kombeve të bashkuara në Bosnjë, Volfgang Petrich.
Sipas tij, gjendja në Kosovë është bërë më e ndjeshme pas formimit të qeverisë së re në Beograd, e cila mund të funksionojë vetëm me mbështetjen e partisë së Millosheviqit.
XS
SM
MD
LG