Ndërlidhjet

ÇABËR


Disa mijëra veta kanë marrë pjesë në varrimin e Egzon Deliu dhe Avni Veseli, nga Çabra, të cilët më 16 mars u mbytën në ujërat e lumit Ibër. Gjatë ceremonisë së varrimit nuk është shënuar asnjë incident. Në varrimin e dy fëmijëve ka marrë pjesë edhe kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi, i cili me këtë rast u shfaqi mirënjohje familjarëve të viktimave për qëndrimin e tyre dinjitoz, që në vazhdimësi apeluan te kosovarët për ulje tensionesh dhe heqje dorë nga dhuna. Në ceremoninë e varrimit ishin të pranishëm edhe zyrtarë të tjerë.
Gjatë ditës së sotme situata në Kosovë vazhdon të jetë e qetë.
XS
SM
MD
LG