Ndërlidhjet

PRISHTINË


Nënsekretari amerikan i shtetit, Marc Grossman pritet të arrijë në orët e mbrëmjes në Kosovë. Gjatë vizitës së tij në Prishtinë, Grossman do të takohet me përfaqësuesit e institucioneve vendore dhe ndërkombëtare, mirëpo zyrtarisht nuk është bërë i ditur qëllimi i vizitës së tij. Nënsekretari Grossman për herë të fundit ka qëndruar në Kosovë më 5 nëntor të vitit të shkuar, kur edhe ka lansuar afatizimin e standardeve para statusit, duke përcaktuar mesin e vitit 2005 si kohën kur duhen përmbushur standardet, në mënyrë që të fillojë përcaktimi i statusit përfundimtar të Kosovës.
XS
SM
MD
LG