Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeadministratori i Kosovës, Harri Holkeri ka nënshkruar sonte një urdhëresë ekzekutive për formimin e një Trupe për menagjimin dhe inspektimin e krizave në Kosovë, është bërë e ditur nëpërmjet të një kunmtese nga zyra e zotit Holkeri. Në këtë kumtesë thuhet se kjo trupë, që do ta bëjë edhe hetimin e zhvillimeve të 17 dhe 18 marsit, do të kryesohet nga një jurist ndërkombëtar.
XS
SM
MD
LG