Ndërlidhjet

BEOGRAD


Sekretari kryesor i Këshillit të Evropës, Walter Schwimmer u ka thënë sot përfaqësuesve të Kuvendit të Serbisë dhe Malit të Zi se gjatë vitit të shkuar, kjo bashkësi shtetërore nuk e ka arritur zhvillimin e pritur.
Si arsye kryesore për mosarritjen e përparimit të pritur, Schwimmer ka përmendur mungesën e vullnetit politik.
XS
SM
MD
LG