Ndërlidhjet

VATIKAN


Në mesazhin e pashkëve Papa Gjon Pali II ka thënë sot se kultura e dashurisë duhet ta mposhtë atë që e ka përshkruar si logjikë e vdekjes në botë. "Liderët e botës le të jenë të vendosur dhe të qëndrueshëm në përpjekjet e tyre për të zgjidhur kënaqshëm konfliktet që po vazhdojnë dhe po shkaktojnë gjakderdhje në rajone të caktuara, si në Afrikë, Irak dhe në Jerusalem", ka thënë Papa Gjon Pali II, duke bërë thirrje që njerëzorja t'i kundërvihet jonjerëzores dhe fenomenit, fatkeqësisht në rritje, të terrorizmit.
XS
SM
MD
LG