Ndërlidhjet

BEJRUT


Në fjalimin e tij të sotëm në kanalin televiziv të Libanit, al-Manar, lideri fetar shiit, Moqtada al-sadër, tha se armata Mehdi është armatë e zotit dhe se ajo do të fitoj. Mëtutje Moqtada al-Sadr tha:
-Armata Mehdi nuk më përketë mua. Dhe nuk është vetëm armata Mehdi, por çdokush në Irak që e përcakton të ardhmen e Irakut. Në këtë armatë ëshë i tërë Iraku.
XS
SM
MD
LG