Ndërlidhjet

NAJAF


Trupat amerikane kanë rrethuar qytetin e Najafit ku strehohet kleriku radikal, Moqtada Al-Sadr. Ndërkohë, Kaiz al-Kazali zëdhënës i al-Sadrit ka përsëritur vërejtjen se forcat amerikane do të priten nga sulmuesit vetëvrasës nëse hyjnë në Najaf.
Ndërkohë zyrtarët e koalicionit thanë se kishin ifnormacione se njerëzit e al-Sadrit në Najaf po silleshion keq me banorët, duke kërkuar mallra dhe shërbime pa para, duke demonstruar armët dhe terrorizuar njerëzit.
XS
SM
MD
LG