Ndërlidhjet

PARIS


Presidenti i Francës Jacques Chirac tha se hyrja e Turqisë në Bashkimin Evropian tani nuk është e "dëshirueshme", por ndoshta pas "10 apo 15 vitesh".
Chirac tha se Turqia ka bërë "përpjekje të konsiderueshme" por shprehu shqetësime për të drejtat e njeriut dhe reformat në gjyqësi.
"Turqia nuk i plotëson kushtet që kërkohen nga çdo anëtar i ri i unionit", tha Chirac.
XS
SM
MD
LG