Ndërlidhjet

AMSTERDAM


Gjykata e Kombeve të Bashkuara për krimet e luftës në ish-Jugosllavi i ka shprehur Këshillit të Sigurimit pakënaqësinë për mungesën e bashkëpunimit nga ana e Beogradit.
Kryegjyqtari Teodor Meron, i ka shkruar Këshillit të Sigurimit se nuk ekziston bashkëpunimi i Serbisë dhe Malit të Zi me Gjykatën e Hagës.
XS
SM
MD
LG