Ndërlidhjet

UASHINGTON


Rreth 50 ish-diplomatë amerikanë pritet të bëjnë publike një letër, në të cilën shprehet shqetësimi për politikën që po ndjek presidenti George Bush në Lindjen e Mesme.
Në letrën në fjalë mes të tjerash shkruhet se politika e administratës Bush në Lindjen e Mesme po shkakton humbjen e besueshmërisë, emrit dhe miqve të Amerikës në botë.
Një letër të ngjashme javën e kaluar i kanë dërguar ish-diplomatët britanikë edhe kryeministrit Blair.
XS
SM
MD
LG