Ndërlidhjet

BEOGRAD


Shefi i UNMIK-ut Harri Holkeri ka biseduar sot në Beograd me kryeministrin e Serbisë, Vojislav Koshtunica. Sipas një komunikate të qeverisë së Serbisë, Holkeri ka vlerësuar se plani i qeverisë së Serbisë për Kosovën është një pikënisje e mirë për vazhdimin e dialogut që do të çonte kah garancitë institucionale për serbët e Kosovës.
Në komunikatë thuhet se Koshtunica e ka kushtëzuar vazhdimin e dialogut ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit me fillimin e zbatimit të decentralizimit.
XS
SM
MD
LG