Ndërlidhjet

TIRANË


E ardhmja e Shqipërisë dhe e Kosovës nuk u përket më diktaturave dhe regjimeve shtypëse, por të ardhmes perëndimore dhe evroatlantike. Kështu është shprehur zv.kryeministri i Shqipërisë, Namik Dokle, gjatë takimit me Arsim Bajramin, kryetar i Komisionit për Legjislacion dhe Kornizë Kushtetuese të Kuvendit të Kosovës, dhe me anëtarët e tjerë të këtij delegacioni, të cilët po vizitojnë Tiranën.
XS
SM
MD
LG