Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK_ut Harri Holkeri ka kthyer në vendet e tyre tw punws 2 gjeneralë dhe 10 oficerë të Trupave Mbojtëse të Kosovës , të suspenduar dhjetorin e kaluar.
Në një komunikatë të lëshuar nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Prishtinë, thuhet se policia nuk ka arritur të vërtetojë se të suspenduarit ishin të përfshirë në aktivitetet kriminale. Pas kthimit në TMK ata do të kenë të gjitha të drejtat dhe privilegjet.
XS
SM
MD
LG