Ndërlidhjet

MERDARE


Sot në brezin kufitar Kosovë-Serbi në Merdare autoritetet serbe i dorëzuan UNMIK-ut 30 trupa të pajetë të shqiptarëve të vrarë gjatë kohës së luftës në Kosovë.
UNMIK-u si dhe asociacionet e familjarëve të zhdukur në Kosovë kanë reaguar disa herë lidhur vonesën e kthimit edhe të rreth 600 kufomave tjera shqiptare të gjetura në varrezat masive në Serbi.
XS
SM
MD
LG