Ndërlidhjet

BRUKSEL


Grupi i Punës për mediat brenda Paktit të Stabilitetit duke diskutuar për dhunën e marsit dhe rolin e mediave në Kosovë, ka konstatuar se ndonëse mediat nuk mund të veçohen si përgjegjësit e vetëm për atë dhunë, ato kanë luajtur një rol në zhillimin e ngjarjeve, që rezultuan me 19 të vrarë dhe shumë dëme materiale .
Ky grup ka diskutuar edhe për mundësinë e krijimit të një grupi punues për mediat e Kosovës, që do të funksionojë brenda Paktit të Stabilitetit.
XS
SM
MD
LG