Ndërlidhjet

PRISHTINË


Deputetët e Kuvendit përkrahën të enjten në parim raportin e Komisionit për Legjislacion dhe Kornizë Kushtetuese rreth ndryshimeve në Kornizën Kushtetese (KK) të Kosovës. Edhe pse ndryshimet u tha se nuk e tejkalojnë Rezolutën 1244, ato janë kundërshtuar nga UNMIK-u.
XS
SM
MD
LG