Ndërlidhjet

BUKURESHT


"Shqipëria do të vazhdojë të luajë një rol aktiv në forcimin e stabilitetit dhe bashkëpunimit në rajon ", ka thënë presidenti shqiptar Alfred Mojsiu në samitin e vendeve të Evropës Qendrore, që po zhvillohet në Mamaja të Rumanisë. Moisiu pas një takimi me presidentin e Unionit Serbi - Mali i Zi, Svetozar Maroviç ka deklaruar se është kundër kantonizimit të Kosovës, por është për dialog me Serbinë dhe Malin e Zi. Në këtë samit, në të cilin në fokus është qëndrueshmëria e Ballkanit Perëndimor është thënë se e ardhmja e Ballkanit është në Bashkimin Evropian.
XS
SM
MD
LG