Ndërlidhjet

PRAGË


Ministri i Mbrojtjes i Çekisë, Miroslav Kostelika, deklaroi sot në Basra se deri në fund të vitit Çekia do t'i tërheq ushtarët e saj nga koalicioni i forcave në Irak. Ai gjatë vizitës që i bëri kontigjentit cek tha se do t'i propozojë qeverisë tërheqjen e ushtarëve nga Iraku , dhe të përqëndrohet në Ballkan dhe në Afganistan. Në batalionin çeko-sllovak në Kosovë pritet shtimi i trupave nga 400 ushtarë në 800.
XS
SM
MD
LG