Ndërlidhjet

BANJA LLUKË


Kryeprokurorja e Tribunalit të Hagës për Krime Lufte, Karla del Ponte u ka thënë liderëve serbë të Bosnjes se dëshiron rezultate konkrete në sjelljen para drejtësië të të akuzuarve për krime lufte. Gjatë qëndrimit në Republikën Serbe të Bosnjës, Del Ponte tha se bashkëpunimi me këtë vend në vitet e kaluara ka qenë shumë i vështirë dhe është cilësuar si "parajsë për personat në kërkim".
XS
SM
MD
LG