Ndërlidhjet

PRISHTINË


Presidenti i Kosovës Ibrahim Rugova u ka thënë fëmijëve në ditën Ndërkombëtare të tyre se brezi i tij dëshiron që pavarësia të realizohet sa më shpejtë në mënyrë, që fëmijët të kenë mundësi dhe kushte për jetë të lumtur. Ndërkaq, shefja e Zyrës Amerikane në Prishtinë Marsi Ris tha se Kosova ka një popullatë më të re në botë, prandaj kjo ditë është shumë më e rëndësishme në Kosovë sesa në vendet e tjera të botës. "Në qoftë se ne i mësojmë fëmijët për paqen dhe tolerancën dhe përkujdesemi për ta, kur të rritën ata do të mbesin të tillë", ka thënë Ris.
XS
SM
MD
LG