Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Krijimi i një dialogu të brendshëm dhe pjesëmarrja aktive e pakicës serbe nëpër strukturat komunale është e domosdoshme për të ndërtuar besimin e humbur ndërmjet komuniteteve në Kosovë, tha në Kastriot", kryeministri Bajram Rexhepi.
Rexhepi, shefja e Zyrës së SHBA-ve në Kosovë, Marcie Ries dhe zyrtarë të tjerë të lartë ndërkombëtarë e vendorë, qëndruan në Kastriot, me qëllim që bashkërisht të ndikojnë në krijimin e një klime më të mirë të mirëbesimit.
XS
SM
MD
LG