Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ka rifilluar kthimi i të zhvendosurve, proces që kishte mbetur në vend për shkak të trazirave të marsit. Kjo është bërë e ditur nga përfaqësuesit e Komisariatit të Lartë për Refugjatë në Gjilan, të cilët i kanë vlerësuar kthimet e fundit si shpresëdhënëse.
Për pasojë, sipas kësaj organizate po vazhdojnë ashtu sic qenë paraparë projektet për të kthyerit dhe dialogun e brendshëm në këtë komunë.
XS
SM
MD
LG