Ndërlidhjet

TIRANË


Shqipëria duhet ta luftoj varfërinë, papunësinë dhe korrupsionin, ta përmirësoj pushtetin e ligjit, për t'ju shmangur jostabilitetit, thuhet në një raport të Kombeve të Bashkuara të publikuar sot.
"Raporti identifikon varfërinë dhe papunësinë si shqetësime primare për sigurinë njerëzore në Shqipëri" – thotë Programit për zhvillim i Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG