Ndërlidhjet

STAMBOLL


Ministrat e jashtëm të vendeve islamike kërkuan sërish sovranitet të plotë dhe pavarësi politike për Irakun.
Deklarata e Stambollit, që doli nga Konferenca e Organizatës Islamike, vë në pah nevojën që Iraku të udhëhiqet nga njerëzit e vet, përmes një qeverie përfaqësuese, të bazuar në kushtetutën e pranueshme nga populli irakian.
XS
SM
MD
LG