Ndërlidhjet

TETOVË


Rreth 70 studentë dhe profesorë të Fakultetit të Kulturës Fizike të Universitetit të Tetovës janë hedhur sot në greve urie. Ata kërkojnë që të legalizohet fakulteti I tyre dhe i njejti të funksionoj në kuadër të Universitetit të Tetovës,e jo siç ka paraparë Ministria e Arsimit e Maqedonisë që ky fakultet të transferohet në Universitetin e Shkupit.
XS
SM
MD
LG