Ndërlidhjet

TIRANË


Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar sot projekt-ligjin për dëmshpërblimin për të përndjekurit politikë. Më herët, Kuvendi formoi Komisionin për reformën e zgjedhjeve të ardhshme të përgjithshme, që mbahen në vitin 2005. Raportohet se përfaqësuesit e OSBE-s do të mbikëqyrin punën në këtë komision, që përbëhet nga deputetët e Partisë Socialiste në pushtet dhe nga ata të Partisë Demokratike në opozitë.
XS
SM
MD
LG