Ndërlidhjet

PRISHTINË


Agjencia Kosovare e Mirëbesimit, ka shpallur sot listën prej 12 ndërmarrjeve të cilat do të hyjnë në rundin e tretë të privatizimit. Ky vendim është bërë publik pas një takimi të zhvilluar sot, ndërmjet shefit të shtyllës së katërt të UNMIK-ut, Nikolas Lambsdorf dhe ministrit të Tregtisë dhe Industrisë në qeverinë e Kosovës, Ali Jakupi.
XS
SM
MD
LG