Ndërlidhjet

PRISHTINË


Nënsekretari amerikan i shtetit për cështje politike, Marc Grossman ka ritërhequr vërejtjen se afati për përmbsuhjne e stnadardeve është shumë afër. "Standardet duhet të përmbushen, ndërkaq viti 2005- afati për jetësimin e tyre është shumë afër, ka thëën në përfundim të vizitës së tij në Kosovë Mark Grosman.
Ai sot vizitoi Fushë-Kosovën, ku po kryhet rindërtimi i objekteve të banimit, të dëmtuara gjatë trazirave të marsit. Grosman ka thënë se suksesi i rindërtimit dhe i kthimit të të zhvendosurve do të ishte sukses edhe për Kosovën.
XS
SM
MD
LG