Ndërlidhjet

BEOGRAD


Dështimi për të bashkëpunuar me Gjykatën e Hagës do ta cojë vendin drejt izolimit dhe do pengojw zhvillimin, ka deklaruar presidenti serbo-malazez, Svetozar Marovic. Vonesat në bashkëpunimin me Hagën vonojnë rrugën tonë drejt Evropës ka thënë Marovic.
XS
SM
MD
LG