Ndërlidhjet

UASHINGTON


Pentagoni ka thënë se zyrtarët ligjorë kanë filluar që të njohin të drejtat e të burgosurve të Guantanamos për të kontestuar burgosjen e tyre në gjykatat amerikane.
Zyrtarët thonë se 549 persona mbahen në burgun e Kubës. Shumë nga ta janë zënë në Afganistan dhe mbahen për më shumë se dy vjet pa iu ngritur aktakuzat dhe pa mbrojtës ligjorë.
XS
SM
MD
LG