Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zëvendëskomandanti suprem i NATO-s për Evropë, admirali Rainer Feist, do të arrijë sonte për një vizitë dyditore në Kosovë me ç’rast do të vizitojë trupat e misionit të KFOR-it. Feist pritet që të përcjell mesazhin e dalë nga Samiti në Stamboll, se NATO i jep përkrahje të plotë KFOR-it dhe se misioni paqeruajtës do të qëndrojë në Kosovë deri sa të jetë e nevojshme.
XS
SM
MD
LG