Ndërlidhjet

MITROVICË


Kosovës i duhet një vizion i qartë për zhvillimin ekonomik dhe për identifikimin e resurseve dhe problemeve, në mënyrë që resurset të shfrytëzohen dhe problemet të tejkalohen, në rrugën drejt integrimit evropian. Kështu është thënë në Mitrovicë në konferencën e Grupit ekonomik për strategji dhe identifikimin e projekteve.
XS
SM
MD
LG