Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i ri i Serbisë Boris Tadiq ka thënë se Serbia dhe Mali i Zi duhet të zhvillojnë marrëdhënie me Rusinë, por prioritet duhet t'i jepet perëndimit.
"Ne do të rrisim marrëdhëniet tona me Rusinë, por në të njëjtën kohë të gjithë duhet t'i dinë synimet tona për t'iu bashkuar Unionit Evropian", ka thënë Tadiq në Uashington.
XS
SM
MD
LG