Ndërlidhjet

OTAVË


Kandaja ka shprehur pakënaqësinë lidhur me vendimin e një gjykate të Iranit që shpalli të pafajshëm një agjent të shërbimeve të zbulimit, i cili akuzohej për vrasjen e fotoreporteses kanadeze Zahra Kazemi.
Minsitri i jashtëm kanadez Pierre Pettigreë tha se vendimi nuk ka bërë agjë që të sqarojë vdekjen e Kazemit dhe të sjellë vrasësit para drejtësisë.
Kanadaja në shenjë proteste ka tërhequr ambasadorin e saj nga Irani.
XS
SM
MD
LG