Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në takimin e sotëm "Stabiliteti në Evropën Juglindore në shekullin 21",që mbahet në Salsburg, do të merrë pjesë edhe kryeministri i Kosovës,Bajram Rexhepi. Nga zyra e tij është kumtuar se gjatë këtij takimi,kryeministriRexhepi do të takohet me kryeadministratorin e ardhshëm të Kosovës,Soren Jesen Petersen dhe me Koordinatorin e Paktit të Stabilitetit, Erhard Busek.
XS
SM
MD
LG