Ndërlidhjet

VJENË


Koordinatori i Paktit të Stabilitetit Erhard Busek
ka organziuar nw Salsburg një takim të liderwve tw vendeve të Evropës Juglindore, me qëllim të realizimit në praktikë të marrëveshjeve të mëhershme, si liberalizimi i tregut e tregu i përbashkët energjetik.
"Bashkëpunimi në këto dy fusha kyçe do të jetë një përgatitje e fortë, që do të shfrytëzohet nga të gjitha palët për integrimin poltik dhe ekonomik në Bashkimin Evropian, ka thënë Busek. Në këtë takim po marrin pjesë kryeministrat e vendeve të Ballkanit.
XS
SM
MD
LG