Ndërlidhjet

KABUL


Zyrtarë të forcës shumëkombëshe ushtarake evropiane, e njohur si Eurocorps, kanë marrë sot komandën e Misionit të NATO-së në Afganistan.
Eurocorps përbëhet nga forcat e 5 shteteve evropiane-Belgjikës, Gjermanisë, Francës, Luksemburgut dhe Spanjës.
XS
SM
MD
LG