Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zyrtarë të lartë të UNMIK-ut dhe të qeverisë së Kosovës, vazhduan t'i ftojnë serbët e Kosovës që të marrin pjesë në zgjedhjet e tetorit. Në këtë aspekt, ata si sinjal pozitiv e cilësuan edhe shpejtësinë e rindërtimit të objekteve të dëmtuara gjatë trazirave të marsit. Ministri Behxhet Brajshori tha sot se "82% e objekteve të dëmtuara janë kryer ose janë në fazën e rindërtimit".
XS
SM
MD
LG