Ndërlidhjet

BAGDAD


Më shumë se 1 mijë delegatë nga parti dhe organizata të ndryshme në Irak, marin pjesë në konferencën kombëtare, që ka për qëllim drejtimin e Irakut kah Demokracia.
Kryeministri i Irakut, Iljad Allaui tha në hapje të konferencës se "këto janë hapat e parë që po ndërmirren për të hapur, 'horizontet e dialogjeve' për qytetarët irakien. Bashkimi është sfidë për forcat e liga dhe tiranët që duan ta shkatërrojnë Irakun", ka thënë Allaui.
XS
SM
MD
LG